Cartea de vizită creează prima impresie, dar pentru ca aceasta să fie pozitivă și puternică, ea are  nevoie de un design care să reprezinte clar brandul, vizual și nu numai. Și când te gândești la concurența din orice industrie, cartea ta de vizită trebuie să fie deasupra celorlalte.

Iată câteva exemple de cărți de vizită pentru cele mai variate domenii:

1. Tiparul plin de culori

Este ușor să ieși în evidență cu un model colorat pe designul cărții de vizită. Culorile și modelul potrivite pot atrage cu ușurință atenția potențialilor clienți. Găsește o schemă de culori care să funcționeze cu propriile culori de marcă și care să se potriveasca cu un model atractiv. Este important ca logo-ul sa se integreze perfect în design.

2. Design cu elemente geometrice

Obiectivul cărții de vizită este de a trimite un mesaj clar cititorului său, iar alegerea în paleta de culori stabilește tonul. În acest exemplu, proiectarea cărții de vizită cu elemente geometrice mari care funcționează cu paleta de culori aleasă, ajută în a sublinia direcția și mesajul pe care dorești să le transmiți.

3. Inspirație vintage

Un design vintage oferă posibilitatea de a profita de nostalgie ca parte a strategiei de marketing. Exemplul combină acest design cu tehnica de tipărire pentru a ajuta cartea de vizită să iasă în evidență și mai mult.

4.Elegant și minimalist

Când este realizat corect, un stil minimalist poate spune la fel de multe cititorului precum o carte de vizită complet decorată. Utilizarea culorilor, precum și alegerea liniilor, pot scoate în evidență personalitatea și stilul tău.

5.Clasic

Clasicul este un exemplu de excepție al unui anumit stil – ceva de valoare durabilă și cu o calitate atemporală, de primă clasă și de cel mai înalt rang. Este ceve ce îți asumi și cu care nu greșești.