STUDIO DE CREAȚIE GRAFICĂ

Despre noi

PREZENTARE

Cartwright este
un studio de creație grafică.

Atitudinea și felul în care vedem lucrurile sunt două aspecte care contribuie la ceea ce ne face creativi. Avem abilitatea de a ne adapta la tot felul de situații și de a nu permite criticii să ne descurajeze.

Foarte imaginativi

Ne distingem din mulțime. În timp ce alții respectă cele mai recente tendințe și își găsesc  inspirația în munca celorlalți, noi ne găsim inspirația în lucrurile de zi cu zi și în noi.

Gestionăm bine timpul

Evaluăm volumul de lucru curent și suntem realiști în ceea ce privește munca, astfel încât fiecărui proiect pe care îl primim să i se acorde timpul necesar.

Cu adevărat pasionați

Pasiunea tinde să fie principala forță motrice a creativității. Iubim ceea ce facem și astfel o facem bine. Fără pasiune nu am putea să ne concentrăm complet asupra sarcinii și am obosi înainte de vreme.

Ne propunem să oferim servicii de calitate și să facem acest lucru cu profesionalism, entuziasm și dedicare. Unul dintre scopurile noastre principale este de a face procesul de design să fie plăcut pentru clienții noștri.

Fiecare dintre clienţii noștri este unic, ceea ce presupune ascultare, răbdare și cunostinţe directe atunci când interacționăm cu ei, astfel încât aceștia să știe că înțelegem care sunt nevoile lor.

Totul începe cu o idee. Suntem proiectaţi să găsim lucrurile pe care le căutam. Perspectiva noastră pozitivă ne oferă inspiraţia de care avem nevoie, atunci când avem nevoie.