ASTA ESTE CEEA CE FACEM.

Serviciile noastre

Crearea de brand cuprinde namingul sau crearea numelor comerciale, designul siglelor de firmă (logo), realizarea unei identităţi vizuale a companiei, designul de ambalaj.

Comunicarea de marketing cuprinde creația publicitară, e-designul, serviciile DTP.  Înseamnă realizarea și editarea de afișe, pliante,  broșuri, reclame de presă, cataloage digitale, design de newslettere, tehnoredactare și prelucrare a materialelor pentru tipar.

Prin consultanţă încercăm să oferim sfaturi utile și soluţii optime pentru provocări ce ţin de domeniul nostru de competenţă, astfel încât să descoperim variantele eficiente și potrivite pentru clienţii noștri.

Creare de Brand

Branding-ul, prin definiție, este o practică de marketing în care o companie creează un nume, un simbol sau un design ușor de identificat ca aparținând companiei. Acest lucru ajută la identificarea unui produs și distingerea acestuia de alte produse și servicii. Brandingul este important, deoarece nu numai că este ceea ce face o impresie memorabilă pentru consumatori, dar le si permite acestora să știe ce să aștepte de la respectiva companie. Unul dintre cele mai interesante proiecte pe care un designer grafic le poate prelua este proiectarea unui logo. Procesul nu este simplu dar poate fi o experiență foarte plină de satisfacții.

Comunicare de Marketing

Comunicarea de marketing se face pe mai multe canale si un aspect important in acest proces il reprezinta elementul vizual. O strategie de comunicare este eficient sustinuta prin elemente de creație publicitară offline (afișe, pliante, broșuri, cataloage, reclame de presă outdoor, etc), online (website bannere, optimizarea  elementelor grafice ale site-ului, broșuri și cataloage digitale, email newslettere) sau prin servicii de publicitate si mediatizare in mediul tiparit (carti de vizita, invitatii, ziare si reviste).

Consultanţă

Pe partea de consultanţă, principalele îndatoriri ale noastre sunt comunicarea cu clientul și realizarea lucrărilor necesare de design grafic. Obiectivul nostru este de a transmite în mod eficient mesajul clientului nostru unui public ţintă. Experienţa, cunoștinţele și înclinaţia estetică sunt câteva dintre atributele care stau în spatele comunicării vizuale eficiente pe care o putem crea.